top of page
Søg
  • Forfatters billedePia Aunsholt

Stresscoaching og Stresscoachingforløb

- Bliv Fri for Stress og Lær at Forebygge -


Stresscoaching - en af de mest effektive metoder til at komme ud af stress. Stresscoaching har bl.a. fokus på dig som det menneske du er lige nu, hvor du har stressen inde på livet. Som stressramt - er du ikke et helt menneske, og du kan have brug for hjælp til blive et helt menneske igen og til at få et liv i balance. Et liv hvor du igen har overskud, energi og glæde. Alle mennesker kan blive stressede - stress er ikke forbeholdt en bestemt gruppe af mennesker. Og der er ikke noget galt med dig - du har været under pres alt for længe, og ikke været god til at lytte til de signaler din krop har sendt dig. Med den rette professionelle hjælp, er der også en vej ud igen.

Stresscoaching egner sig til dig der har været stresset i længere tid eller er sygemeldte pga. stress.


Et stresscoachingforløb foregår således:

Forløbet består af 7 samtaler fordelt over 2 ½ - 3 måneder afhængig af dit stressniveau. I starten vil vi mødes 1 gang om ugen. Forløbet er hjælp-til-selvhjælp, hvor du gradvist hjælpes af med din stress samtidig med, at du arbejder med at lærer at håndtere din hverdag, så stressen ikke vender tilbage og vi arbejder med din personlige udvikling.

Alle samtaler varer 1-1½ time og finder sted hos mig. Samtalerne består først og fremmest af støtte og vejledning i forskellige metoder til at komme ud af din stress, og undervejs i forløbet vil du lære at genkende symptomer på stress og finde årsagerne til stressen i dit liv.

Forløbet indeholder små hjemmeopgaver for at træne dig i nye tanke- og handlemønstre til at forebygge fremtidig stress. Efter et stresscoachingforløb vil du have gennemgået et personligt udviklingsforløb, hvor du har lært dig selv bedre at kende og fået nogle brugbare værktøjer du med fordel kan bruge til at holde fast i et stressfrit liv med mere glæde, ro og overskud både privat og på jobbet.

Konceptet til Stresscoachingforløbet er udviklet af en af Danmarks førende stressekspert Bjarne Toftegård fra Forebyg Stress, hvor jeg har taget min stresscoachuddannelse.

2 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
Indlæg: Blog2_Post
bottom of page